Tessék kopogtatni! | Trivium Kiadó | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Természetgyógyászat Termék részletes
2018. március 17. Gertrúd, Patrik napja


Tessék kopogtatni!

A stresszoldás és a lelki egészség megőrzésének új módja


Szerző:Dr. Michael Bohne
Kiadó:Trivium Kiadó
Teljes ár:1790 Ft
Engedményes ár:1611 Ft
Megtakarítás:10%
ISBN:9786155334658
Oldalszám:71
Nyelv:magyar
Fedél:puha
Megjelenés:2017.08.15
Szállítás:érdeklődjön vevőszolgálatunkon

Az előjegyzéshez be kell jelentkezni
Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

A lelki önsegély műfajába tartozó könyv Németországban már a negyedik kiadásban jelent meg. Szerzője neves pszichológus és pszichiáter, fő szakterülete a lámpaláz kezelése és a teljesítmény optimalizálása.
A szerző bevezet minket a kopogtatásterápiába. Dicsérői szerint ennek a rendkívül hatékony módszernek a lényege abban áll, hogy 16 különböző akupunktúrás pontra gyakorolt kopogtatás révén feloldjuk a negatív érzelem hatását. A szerző elmagyarázza, a kopogtatásterápia hogyan és miért hat, milyen problémák kezelésére alkalmas, részletezi hatásmechanizmusát. Testsúllyal, táplálkozászavarokkal, dohányzással, párkapcsolati problémákkal, krónikus fájdalmakkal összefüggésben is sikerrel kecsegtethet, mert megszünteti a bénító, kellemetlen érzéseket.
Az ujjgyakorlat és az önelfogadó gyakorlat ábrákkal illusztrált, érhető leírása segít a terápia maximális megértésében. Bohne módszerével könnyedén megoldjuk a felmerülő problémákat. De a lényeget a szerző is kihangsúlyozza, hogy önmagunk elfogadása a siker kulcsa a terápia során.
@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére