A hosszú élet könyve | Kossuth Kiadó | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Természetgyógyászat Termék részletes
2018. március 21. Benedek napja


A hosszú élet könyve


Szerző:Cameron Diaz
Kiadó:Kossuth Kiadó
Teljes ár:4800 Ft
Engedményes ár:4320 Ft
Megtakarítás:10%
ISBN:9789630987295
Oldalszám:248
Nyelv:magyar
Fedél:kemény
Megjelenés:2017.04.15
Szállítás:érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék:Szépségápolás,

Az előjegyzéshez be kell jelentkezni
Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

Cameron Diaz új könyve a The New York Times listavezető bestsellere, amely világszerte a fiatal nők életmód tanácsadójává vált.

Amikor Cameron Diaz betöltötte a harminckilencedik életévét, nem volt olyan interjú, amelyben az újságírók ne kérdezték volna meg, hogy fél-e a közelgő negyventől. Ahogy a koromra vonatkozó kérdések állandó elemeivé váltak az interjúknak, rájöttem, hogy milyen nagyon félünk is az öregedéstől. A test könyve című kötet folytatásában a világsztár az étkezés és a mozgás fontosságát helyezi új megvilágításba. A legfrissebb kutatások tükrében segít megérteni, hogyan befolyásolja az öregedés a testünk működését, milyen eltérő hatásokat gyakorol a férfiakra és a nőkre. Bemutatja a testi-szellemi hanyatlás lassítására vonatkozó kutatások eredményeit, és bebizonyítja, hogy a szerelemnek, a szeretetnek, a barátainkkal töltött időnek és a nevetésnek milyen jelentős szerepe van egészségünk megőrzésében. Nyomon követi a női test öregedésének folyamatát, és tanácsokkal lát el minket, hogy mindezt a lehető legjobban éljük meg.
Sok más, a nők öregedéséről szóló könyvvel ellentétben A hosszú élet könyve nem arra koncentrál, hogyan nézzünk ki fiatalabbnak, hanem bemutatja, hogy az idő múlásával hogyan változik a női test a harmincas években felbukkanó első ősz hajszálaktól a negyvenes-ötvenes éveinkben kezdődő menopauzás átmenetig. Felhívja a figyelmet azokra a fokozott egészségügyi kockázatokra emlőrák, Alzheimer-kór, szívbetegség, depresszió és más betegségek , amelyekkel a hatvanas éveinkben és azon túl találjuk szemben magunkat.
Várható élettartamunk hosszabb, mint valaha. Ám annak érdekében, hogy az életet minél tovább élvezhessük egészségesen, meg kell ismernünk az öregedés folyamatait, hogy időben felkészülhessünk rájuk.A test könyve

(4500 Ft) -5%
4275 Ft@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére