Vércukordiéta | Bookline Könyvek | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Táplálkozás Termék részletes
2018. március 23. Emőke napja


Vércukordiéta

Az egészségmegőrzés és a tartós fogyás módszere


Szerző:Dr. Mark Hyman
Kiadó:Bookline Könyvek
Teljes ár:3699 Ft
Engedményes ár:3514 Ft
Megtakarítás:5%
ISBN:9789634331063
Oldalszám:537
Nyelv:magyar
Fedél:kemény
Megjelenés:2017.12.08
Szállítás:érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék:Egészséges italok, Egészséges táplálkozás,

Az előjegyzéshez be kell jelentkezni
Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

Itt az idő, hogy eloszlassuk a vércukorszinttel kapcsolatos tévhiteket, és megállítsuk a föld lakosságának nagy részét fenyegető cukorbetegséget és elhízást!
A megfelelő vércukorszint az élethosszig tartó egészség egyik legfontosabb tényezője. Tévedés, hogy csak azoknak kell rá kiemelten odafigyelnie, akiknél már megállapították a cukorbetegséget - mert rengetegen nem is tudnak róla, hogy érintettek! Ez a lassan kialakuló, csendes járvány azonban megelőzhető és vissza is fordítható.
Dr. Mark Hyman, a Viszlát, kilók! Helló, zsír! című könyv orvos szerzője a probléma hátterében meghúzódó valódi okokat azonosítva, hosszas kutatómunka során egy olyan étrendet állított össze, melynek segítségével elkerülhetjük a cukorbetegséget. Ha a könyvben ismertetett hét alapvető tanácsot megfogadjuk, és a hathetes programot követjük, akkor nemcsak a vércukorszintünk normalizálódik, de szinte észrevétlenül lefogyunk, egyensúlyba kerül a homonháztartásunk, az anyagcserénk, kiürülnek a méreganyagok, és megelőzhetjük a szívbetegségeket, a demenciát és a rákot.
A könyv személyre szabott segítséget nyújt egészségügyi problémáink feltárásához és megoldásához, miközben gyakorlati útmutatást, bevásárlólistát, pompás recepteket és tanácsokat kapunk egy olyan étrendhez, melytől egyszerre válunk egészségesebbé, karcsúbbá és energikusabbá.Viszlát, kilók! Helló, zsír! - A tartós fogyás és életerő titka

3699 Ft@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére