Vegán reggeli | Boook Kiadó Kft. | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Táplálkozás Termék részletes
2018. március 23. Emőke napja


Vegán reggeli


Szerző:Nagy Zita
Kiadó:Boook Kiadó Kft.
Teljes ár:4990 Ft
Engedményes ár:4741 Ft
Megtakarítás:5%
ISBN:9786155417214
Oldalszám:216
Nyelv:magyar
Fedél:kemény
Megjelenés:2016.10.26
Szállítás:érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék:Egészséges táplálkozás, Egyéb táplálkozás, Vegetáriánus étrend,

Az előjegyzéshez be kell jelentkezni
Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

A BOOOK Kiadó egészségtudatos sorozata új könyvvel bővül, mely ezúttal a mindennapjainkat megalapozó, energiával feltöltő reggeliket helyezi a fókuszba.
Szerzője Nagy Zita - a Zizi kalandjai bloggere - vegán recepteket kínál a húsmentes gasztronómia világából, ízletesen szemléltetve a növényi alapú konyha gazdagságát, szépségét és változatosságát. A Reggeli - nem csak vegánoknak az elmúlt évek során kipróbált kedvenc finomságokat sorakoztatja fel, melyek nemcsak egészségesek, hanem az elkészítésük is többnyire egyszerű, így könnyen a napi táplálkozási rutinunk részeivé tehetők.
Bár a több mint 70 recept kizárólag természetes növényi alapanyagok (zöldségek, gyümölcsök, gabonák és magvak) felhasználásával készül - vagyis egyik sem tartalmaz semmilyen állati eredetű élelmiszert (tejterméket, tojást, mézet, halat és húst) - nem csak vegetáriánusok, vegánok számára jelenthet egyedülálló változatosságot, hanem mindenkinek, akinek fontos, hogy mivel táplálja magát és családját, akinek nem mellékes, hogy mivel és hogyan indul a nap.Mit eszik a vega gyerek?

(4490 Ft) -5%
4266 Ft

A sorsformáló 9+1 hónap

(3360 Ft) -10%
3024 Ft@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére