17 napos diéta | Scolar Kiadó | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Táplálkozás Termék részletes
2018. március 22. Beáta, Izolda napja


17 napos diéta

Gyors és tartós eredmény!


Szerző:Dr. Mike Moreno
Kiadó:Scolar Kiadó
Teljes ár:3450 Ft
Engedményes ár:3105 Ft
Megtakarítás:10%
ISBN:9789632443744
Oldalszám:260
Nyelv:magyar
Fedél:puha
Színek:fekete-fehér
Megjelenés:2012.10.10
Szállítás:érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék:Fogyókúra,

Az előjegyzéshez be kell jelentkezni
Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

Semmi szükség gyilkos fogyasztószerekre, csak Dr. Moreno tanácsait kell követni, s már egy hét alatt látványos fogyás érhető el koplalás nélkül. A népszerű amerikai családorvos szakszerűen összeállított fogyókúrás tervében nem számít, mekkora a súlyfelesleged, vagy hány éves vagy: tudományos megalapozottságú módszere garantálja a gyors és tartós eredményt.

Dr. Michael Rafael Moreno - ismert nevén Dr. Mike - a California Egyetemen szerzett orvosi diplomát. San Diegóban családorvosként praktizált. Tapasztalatból tudja, hogy a fogyókúránál elengedhetetlen a gyors eredmény, ráadásul úgy, hogy a "páciens" közben ne érezzen kínzó éhséget. A négy ciklusra osztott, egyenként 17 napos tervet könnyű betartani, a szervezet gyorsan átáll az új rutinra, beindítja a zsíranyagcserét, miközben megszabadul a méreganyagoktól is.

Az első 17 nap a legintenzívebb - ekkor megy le a legtöbb kilót. Megszabadulunk egészségtelen étkezési szokásainktól, megtanulunk tudatosan táplálkozni. E ciklus idején eszméletlen intenzitással indul be a szervezet zsíranyagcseréje. Napi kb. 1200 kalóriát fogyhatunk szigorú szénhidrát-korlátozás mellett - cserébe viszont öt-hat (vagy akár még több!) kilótól szabadulhatunk meg.

A második, aktiváló ciklusban 1500-ra emelkedik a megengedett napi kalóriamennyiség, bár a szénhidrátbevitellel továbbra is csínján kell bánnunk! Az étkezések egyre változatosabbá válnak, s bár a fogyás nem annyira intenzív, mint az előző 17 nap során, még így is leadunk további két-három kilót.

A harmadik, stabilizációs időszakban lassul a fogyás mértéke - a hangsúly a kiegyensúlyozott táplálkozási rutin "bevésésére" tolódik át. Lazul a szigorú szénhidráttilalom, de azért továbbra sem lehet fagylaltot kanalazni!

A negyedik szakasz a követendő életmódrecept "főpróbája": gyakorlatilag egy élethosszig követhető, egészséges étkezési tervet kapunk, amely révén megtarthatjuk elért súlyunkat, ráadásul még néha-néha ki is rúghatunk a hámból, s módjával egy kis nasit is megengedhetünk magunknak. Ekkor már csak arra kell figyelni, hogy ne engedjünk a hűtőszekrény csábításának, és ellenálljunk a habzsolás démonának!

Mindezeken kívül Dr. Moreno nagy hangsúlyt fektet a testmozgásra, legyen ez akár séta, akár futás. Hangsúlyozza, mennyire fontos, hogy nap mint nap mozogjunk, izmainkat tartsuk edzésben, hiszen ez önmagában is égeti a kalóriákat, ráadásul fittséget biztosít minden életkorban.

A 17 napos diéta nem pusztán a felesleges kilóktól való megszabadulás programja: olyan életmódváltás, mely egészséget, karcsúságot garantál. Az új rutin kialakításához, megtanulásához minden segítséget megkapunk Dr. Moreno könyveiből.

Megtudhatjuk:
- hogyan működik az emberi szervezet
- miért borul fel az anyagcsere
- milyen módon állíthatjuk helyre testünk működését
- milyen ételekkel elégíthetjük ki a szükségleteket
- melyek a szigorúan tiltott ételek, és miért azok
- melyek a "barátságos" élelmiszerek, és miért épp azok

A 17 napos diéta "fogyasztócsomag" minden részletre kiterjed. A 17 napos diétát pontról pontra ismertető könyv mellé megvásárolható a fogyókúrát támogató szakácskönyv, a Szakácskönyv a 17 napos diétához - 80 vadonatúj recept az egészséges fogyókúrához.Szakácskönyv a 17 napos diétához

(3950 Ft) -10%
3555 Ft


Csepp inga - kicsi

***
Szerzői Magánkiadás
Ár: 1395 Ft


Kétféle méretben készül. A kisebb súlyút hölgyeknek, a nagyobb súlyút uraknak ajánljuk. Leginkább...

Az inga elmélete és gyakorlata

Aranyi Lászlóné
BioTer Bt.
Ár: 1050 Ft


A legkedveltebb és legegyszerűbb radiesztéziás segédeszköz az inga. Ez a kis füzet arra a...

Anasztázia - sorozat 1. kötet

Vlagyimir Megre
Silvana Kiadó
Ár: (3500 Ft) 3325 Ft


Anasztázia, a Zengő Cédrusok sorozat első kötete. Vlagyimír Megre, nagy hírnévnek örvendő...

Élet virága medál -Swarovski kő nélkülÁr: 9900 Ft


Az élet virága medál acélból van ezüst bevonattal. Átmérője 3,5 cm, szállítása díszdobozban. Az...


@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére