Maluhia, a boldog város | Suerte Szolgáltató BT. | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Önismeret Termék részletes
2018. március 23. Emőke napja

keresésKategória toplista

1. Hoponoponó
Joe Vitale - dr. Ihaleakala Hew Len
2. A most hatalma
Eckhart Tolle
3. A szavak ablakok vagy falak
Dr. Marshall B. Rosenberg
5. Buddha-agy
Dr. Rick Hanson - Dr. Richard Mendius
9. Hooponopono
Dr. Diethard Stelzl


Maluhia, a boldog város

A Hoponopono alapján


Szerző:Mabel Katz
Kiadó:Suerte Szolgáltató BT.
Teljes ár:3900 Ft
ISBN:9789631295979
Oldalszám:236
Nyelv:magyar
Fedél:puha
Színek:fekete-fehér
Megjelenés:2017.11.06
Szállítás:érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék:Hooponopono,

Az előjegyzéshez be kell jelentkezni
Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

Gyermekek (és felnőttek) inspirálására, hogy boldogabb világot teremtsenek.
Maluhia népe ismeri a boldogság, az egészséges és békés élet titkát. Turisták ezrei látogatják ezt a tengerparti várost, mert tudni akarják, hogy élhetnének ők is így. A jó hír az, hogy az idegenvezetők mindannyian gyermekek, és boldogan osztják meg ezt titkot.
Kalandjaik körbeviszik az olvasót az egész városban, az élet számos területét érintve. Nem csak mesélnek róla, hanem be is mutatják, hogy a Hoponopono, az ősi hawaii művészet egyszerű gyakorlásával hogyan érhetünk el lényeges változást mind a magánéletünkben, mind az egész bolygó életében. A könyvben olyan témák találhatók, mint az önbecsülés, a hála és a megbocsátás, amelyek a cselekvés alapjául szolgálnak.
Ezek a történetek nem tanmesék, hanem valós élményeken alapulnak, melyeket a nagymester, Dr. Ihaleakalá Hew Len és Mabel Katz, a világszerte ismert előadó, tréner, békenagykövet osztanak meg velünk. A történetek egy része a Mabel, valamint a hallgatói által megtapasztalt élményeket is közkinccsé teszik. A valóságos alapokon nyugvó üzenetek ragyogóak, és felébresztik mind a fiatalok, mind a felnőttek tudatosságát. Felvázolják, hogyan lehet a világ az élet valóban sokkal boldogabb és nyugodtabb helyszíne. Hangsúlyozzák, hogy mennyire fontos pozitívan támogatni a gyermekeink képzelőerejét és hiedelmeit, engedni, hogy önmaguk legyenek, hogy így teremthessék meg a mindannyiunk számára jobb világot.
A szerző, Mabel Katz olyan vidám történeteket vetett papírra, amelyeket a szülők felolvashatnak bármilyen korú gyermekeiknek. 26 csodás mesében ültette el a bolygó átalakításának magocskáit, az egyes emberen keresztül.Az élet legkönnyebb útja

3000 Ft

Felnőni a legkönnyebb úton - CD melléklettel

4200 Ft

Elmélkedéseim a Hooponoponoról

2900 Ft@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére