Férfilét - A modern kor csapdái | Partvonal Kiadó | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Önismeret Termék részletes
2018. február 19. Zsuzsanna napja

keresésKategória toplista

1. Hoponoponó
Joe Vitale - dr. Ihaleakala Hew Len
2. A most hatalma
Eckhart Tolle
3. A szavak ablakok vagy falak
Dr. Marshall B. Rosenberg
5. Buddha-agy
Dr. Rick Hanson - Dr. Richard Mendius
9. Hooponopono
Dr. Diethard Stelzl


Férfilét - A modern kor csapdái


Szerző:Steve Biddulph
Kiadó:Partvonal Kiadó
Teljes ár:3290 Ft
Engedményes ár:3126 Ft
Megtakarítás:5%
ISBN:9786155283871
Oldalszám:238
Nyelv:magyar
Fedél:kemény
Megjelenés:2016.07.21
Szállítás:érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék:Férfi,

Az előjegyzéshez be kell jelentkezni
Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

A könyv az emberi kapcsolatokról ad útmutatót férfiaknak, az őket szerető nőknek, és mindenkinek, aki fiúgyermeket nevel.

A férfiak évszázadokon keresztül álarc mögé bújtak. Mi mást tehettek volna? Nemzedékeken keresztül senki nem beszélt nekik az erősebb nem belső világáról. A modern nők nyíltszívű, együttműködő, életvidám társra vágynak, a gyermekek is ilyen apát képzelnek maguknak, és még az is lehet, hogy maguk a férfiak is ilyenné szeretnének válni
A világszerte ismert pszichológus, Steve Biddulph lényegre törő, humoros és kendőzetlenül őszinte könyvével segít értelmezni a férfilét korunkban aktuális szerepeit, miközben konkrét javaslatokat ad arra, miként változtathatnak életükön az időnként magányos, boldogtalan és frusztrált férfiak. Közvetlen hangvételű és gyakorlatias munkájában meglepő nyíltsággal beszél szerelemről és szexualitásról, barátságról és munkáról, spiritualitásról, apaságról és a gyermeki lélekről, miközben tanulságos történetekkel szórakoztatja az olvasót.

Steve Biddulph közel negyven éve dolgozik családokkal. Számos sikerkönyv, többek között a Hogyan neveljük a lányokat? és a Hogyan neveljük a fiúkat? szerzője. Művei harminckét nyelven jelentek meg, s több mint hárommillió példányban keltek el.
A népszerű szakember a családi élet, a párkapcsolat és a gyereknevelés dilemmáiról a világ minden táján tart előadásokat és szemináriumokat.Hogyan neveljük a fiúkat?

2990 Ft

Hogyan neveljük a lányokat?

(2990 Ft) -10%
2691 Ft@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére