Kancsó "Alladin" 1,3 liter - Platina Élet virága szimbólummal | | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Natures Design Termék részletes
2018. február 21. Eleonóra napja


Kancsó "Alladin" 1,3 liter - Platina Élet virága szimbólummal


Szerző:
Teljes ár:21700 Ft
Megjelenés:2012.01.01
Szállítás:érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék:TC kancsó, Élet virága szimbólum, Víz, Élet virága arany, Élet virága,

Az előjegyzéshez be kell jelentkezni
Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

Az Alladin kancsóról:

Az Alladin kancsó a Nature's Design termékek kínálatának alapja.
A kancsó hat részből álló lépcsőzetes kialakítása, arányaiban a Fibonacci sorozat első hat számának felel meg. Így jelenik meg az aranymetszés, azaz a természetben mindenhol fellelhető rendező elv a kialakításában.

A természetes, tiszta, élő vizek teljes, hatos kristály-szerkezettel rendelkeznek. Az Alladin kancsó erre a hatos szerkezetre állítja vissza a csapvíz töredezett vízkristályait, ezáltal újjáéled a víz természetes ereje. A kancsó körüli energiamező harmonizáló és élénkítő hatással van a körülötte lévő térre is, ezért javasolt domináns helyre tenni.

A platina Élet virága szimbólumról:
Az Élet virága világszerte sok kultúrában szent szimbólum. Az Élet virága élő jelkép, a teremtést szimbolizálja. A teljességet, a tökéletességet, a harmóniába kerülést, az Univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi. Mindaz a magas rezgésű információ, amit az Élet virága szimbólum jelképez, belemásolódik a vízbe, így gazdagítva azt tovább.

A földkéregnek csupán 0,005 milliomod része platina. Bolygónkon tehát ez egy rendkívül ritka rém, így birtokosaik igazán büszkék lehetnek rá. A platina Élet virága az önbizalmat erősíti, önmagunk elfogadását és szeretetét.

A Nature's Design termékekről:
A vezetékes vizet legyengíti a természetellenesen magas vízvezeték nyomás, az egyenes csöveken történő szállítás és a kórozás, így a vízkristályok sokszor ki sem alakulnak benne vagy torz, ún. strukturálatlan alakot vesznek fel.

A svájci Nature's Design egyedülálló termékei az aranymetszés arányai alapján megtervezett különleges formaviláguknak, ólom- és egyéb nehézfémektől mentes anyaguknak, valamint szimbólumaiknak (Élet virága, csakra) köszönhetően olyan rezonanciát hoznak létre, melynek hatására a csapvíz töredezett vízkristályai szabályos szerkezetbe rendeződnek vissza, akárcsak a természetes, élő vizekben!

A Nature's Design termékekbe töltött vezetékes víznek már 3 perc elegendő, hogy újra élővé váljon! A termékek által energetikailag felélénkített víz a kristálystabilitását egy hétig őrzi meg, ha külső hatások nem érik.

A termékek ezen képességét - a Dr. Masaru Emoto által kifejlesztett vízkristály-fényképészeti eljárással végzett - svájci laborvizsgálatok (E. F. Braun CH-3628 Uttigen), valamint az elégedett vásárlók 14 éves pozitív tapasztalatai bizonyítják!

Elektromos, mágneses, mentális vagy egyéb feltöltés nem szükséges.

Ügyeljünk arra, hogy a Nature's Design kancsót közvetlen napsugárzás ne érhesse.

A Nature's Design termékek előállításához hagyományos kézműves munkára van szükség. Minden kancsót szájjal fújnak és előre gyártott minták szerint öntik formába. Ez az egyéni előállítás minden kancsót egyedivé tesz.

A szimbólumokat 600°C -on égetik bele a termékek talpába.

A termékekhez használt üveg 40%-a kvarchomok, amely magas energiahordozó tulajdonságokkal bír. A termékek anyaga ólom és egyéb nehézfémektől mentes.


Energia alátét üveg 22 cmÁr: 11300 Ft


Átmérője 22cmErre az energia alátétre bármit ráhelyezhet, csészéjét vagy poharát, a nagyobb...


@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére