Kancsó "Alladin" 1,3 liter - Alap (felirat/minta nélkül) | | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Natures Design Termék részletes
2018. február 22. Gerzson napja


Kancsó "Alladin" 1,3 liter - Alap (felirat/minta nélkül)


Szerző:
Teljes ár:16700 Ft
ISBN:4260191987108
Megjelenés:2012.01.01
Szállítás:érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék:TC kancsó, Víz,

Az előjegyzéshez be kell jelentkezni
Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

Az Alladin kancsó a TC termékek kínálatának alapja.

A hathullámú szerkezettel kialakított univerzális forma összhangban van az élet természet adta fejlődésével. A víz az eredeti formájában 6 oldalú kristálystruktúrát mutat. A kancsóban tárolt víz erre a struktúraszerkezetre áll vissza. Fogyasztása erősíti az emberben a különböző energetikai pontok (csakrák) kapcsolatát.

A TC kancsó:
A vezetékes vizet legyengíti a természetellenesen magas vízvezeték nyomás és az egyenes csöveken történő szállítás. A TC kancsóba töltött vezetékes víznek már 3 perc elegendő, hogy újra élővé váljon. A TC kancsó által feljavított víz kristálystabilitását egy hétig tartja meg, ha külső hatások nem érik. A hatóerejét a forma és a szimbólum által keletkezett rezonancia hozza létre. A forma által keltett rezonancia az elemek közötti harmóniát eredményezi és felerősíti az alapinformációt. Elektromos, mágneses, mentális vagy egyéb feltöltés nem szükséges.

Helyezzük a TC kancsót egy domináns helyre, hogy a forma ereje a helyiség légkörére hatást gyakorolhasson. Ügyeljünk arra, hogy a TC kancsót közvetlen napsugárzás ne érhesse
Előállítás:
A TC termékek előállításához hagyományos kézműves munkára van szükség. Minden kancsót szájjal fújnak és előre gyártott minták szerint öntik formába. Ez az egyéni előállítás minden kancsót egyedivé tesz.
A termékekhez használt üveg 40%-a kvarchomok, amely magas energiahordozó tulajdonságokkal bír. A termékek anyaga ólom és egyéb nehézfémektől mentes.


Kancsó "Delicate" 0,5 liter - Arany Élet virága szimbólummalÁr: 10990 Ft


A Delicate TC kancsó főleg forró italok tárolására alkalmas, mint például tea, kávé, forró...

Energia alátét üveg 9 cmÁr: 4990 Ft


Átmérője 9 cmErre az energia alátétre bármit ráhelyezhet, csészéjét vagy poharát, a nagyobb...


@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére