Hold zsebnaptár 2017 | Lizzy Card Papír Kft. | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Naptár Termék részletes
2017. augusztus 18. Ilona napja


Hold zsebnaptár 2017

Zsebnaptár Hold zodiákus és asztrológiai jelekkel


Szerző:Imolai Judit
Kiadó:Lizzy Card Papír Kft.
Teljes ár:1650 Ft
Engedményes ár:1073 Ft
Megtakarítás:35%
ISBN:5997416549566
Nyelv:magyar
Fedél:kemény
Színek:fekete-fehér
Megjelenés:2016.11.03
Szállítás:2-3 munkanap
Kapcsolódó címkék:Naptárak - kalendáriumok, Nyugati asztrológia, 2017. Naptár,


Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

Zsebnaptár (keménykötésű, cérnafűzött, kétszínnyomású, belíveken jegyzetelhető zsebnaptár, 9X15,5cm)

A Holdnaptárt pontos horoszkóp információkkal, zodiákus helyzetekkel, asztrológiai jelképekkel, különleges holdállásokkal (fogyatkozásokkal) valamint az értelmezést és a használatot segítő magyarázatokkal láttuk el. A Holdnaptárból az is kiderül, hogy egy-egy napon milyen tevékenységeknek kedveznek a zodiákus helyzetek. A Holdnaptár precíz asztrológiai adatokat tartalmaz és az esztendőre jellemző horoszkóp ábrákat, emellett az értelmezést segítő ábrák a Holdnaptárral ismerkedők számára is megkönnyítik a Hold hatásainak értelmezését. Életmód, táplálkozás, növényápolás, általános napi tevékenységek jelképi és kulcsszavakba foglalt javaslata könnyíti meg a harmonikus életvezetést.

A Holdnaptár kiadója a huszonnyolc éves naptárkészítői tapasztalattal bíró, Magyarország vezető papír-írószer kereskedelmi cége, a Lizzy Card Papír Kft. A Holdnaptár szakmai tartalmának és szövegének írója Imolai Judit asztrológus.

A Holdnaptár írója: Imolai Judit
Bölcsész, Asztrológus, Reiki Mester. Nyelvi és logikai játékokkal töltötte iskolás korát, nyelvtagozaton humán osztályban tanult és retorikai versenyekre járt, írt, festett, zenélt, énekelt. Egyetemi tanulmányai alatt bölcsészként francia szakon megismerkedett a francia irodalommal és az írói kultúrával, kutatásaiban a női archetípusok energiáival, drámaelmélettel, színdarabokkal, a jungiánus pszichológiával és a mesék morfológiájával foglalkozott, a szerepjátékokat tanulmányozta öt éven át. Később posztgraduális képzésben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen marketing szakon tanult két évig, kommunikációs tréningeken szerepjátékokkal, a kreatív rögtönzés módszerével dolgozik.

Asztrológiai, okkult tanulmányokat végzett eredeti angol és francia forrásokból, folyamatosan töltekezik autentikus nyelvi kapcsolatokból, és asztrológusi hivatását gyakorolja a tanácsadói praxisában, tudását alkalmazza a humán munkáiban, a tanácsadásban, a jellemfelismerésben, a stratégiai és időtervezésekben. A magánéletében és a munkái során is használja a zenét és a tradícionális Reiki technikákat. Reiki Mesterként sikeresen tud folyamatosan harmonikus emberként egyensúlyban lenni a világban, és igyekszik közreműködni mások életében is a stresszoldás, problémakezelés és egészséges lelkiség létrehozásában.

Imolai Judit a Holdasztrológia és a női kérdések specialistája, tanít és tanácsadóként dolgozik. Olyan foglalkozási és oktatási módszertant dolgozott ki, amelyben együtt alkalmazza a humán művészeteket egy teljes, komplex formában. Nem tananyagot tanít, hanem emberekkel foglalkozik, - a saját módszerei alapján. Imolai Judit módszertana, saját védjegye: a "Holdasszony"Fali holdnaptár 2017

(1790 Ft) -35%
1164 Ft


Vízautók...antigravitáció...

Egely György
Egely Kft.
Ár: (2940 Ft) 2646 Ft


A 70-es években egy Moszkvics 407-es haladt Medgyesegyház felé, amikor rendőrök állították le....

Ne menj a romok közé!

Popper Péter
Saxum Kiadó
Ár: (1480 Ft) 1332 Ft


Az ember sokszor végtelen hosszú láncot vonszol maga után: a múlt emlékeit. S előfordulhat, hogy...

Gyulladásos bélbetegségek

Dr. Kovács Ágota
SpringMed Kiadó
Ár: (1680 Ft) 1512 Ft


A gyulladásos bélbetegség diagnózisa hallatán a betegben számos kérdés vetődik fel. Lehet-e teljes...

Cukorbetegség

Dr. Winkler Gábor - Dr. Baranyi Éva
SpringMed Kiadó
Ár: (2480 Ft) 2232 Ft


Melyek a cukorbetegség fő típusai? Mi okozza a cukorbetegséget? Megelőzhető, illetve elkerülhető-e...


@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére