Fali holdnaptár 2017 | Lizzy Card Papír Kft. | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Naptár Termék részletes
2017. július 26. Anna, Anikó napja


Fali holdnaptár 2017

Hold zodiákus helyzetekkel és asztrológiai jelképekkel


Szerző:Imolai Judit
Kiadó:Lizzy Card Papír Kft.
Teljes ár:1790 Ft
Engedményes ár:1164 Ft
Megtakarítás:35%
ISBN:5997416547098
Oldalszám:14
Nyelv:magyar
Fedél:puha
Színek:színes fotók, illusztrációk
Megjelenés:2016.10.19
Szállítás:2-3 munkanap
Kapcsolódó címkék:Naptárak - kalendáriumok, Hold, 2017. Naptár,


Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

Lemeznaptár (falra akasztható, lapozható, misztikus Hold fotóképekkel illusztrált, színes lemeznaptár, 32X32cm)

A Holdnaptárt pontos horoszkóp információkkal, zodiákus helyzetekkel, asztrológiai jelképekkel, különleges holdállásokkal (fogyatkozásokkal) valamint az értelmezést és a használatot segítő magyarázatokkal láttuk el. A Holdnaptárból az is kiderül, hogy egy-egy napon milyen tevékenységeknek kedveznek a zodiákus helyzetek. A Holdnaptár precíz asztrológiai adatokat tartalmaz és az esztendőre jellemző horoszkóp ábrákat, emellett az értelmezést segítő ábrák a Holdnaptárral ismerkedők számára is megkönnyítik a Hold hatásainak értelmezését. Életmód, táplálkozás, növényápolás, általános napi tevékenységek jelképi és kulcsszavakba foglalt javaslata könnyíti meg a harmonikus életvezetést.

A Holdnaptár kiadója a huszonnyolc éves naptárkészítői tapasztalattal bíró, Magyarország vezető papír-írószer kereskedelmi cége, a Lizzy Card Papír Kft. A Holdnaptár szakmai tartalmának és szövegének írója Imolai Judit asztrológus.

A Holdnaptár írója: Imolai Judit
Bölcsész, Asztrológus, Reiki Mester. Nyelvi és logikai játékokkal töltötte iskolás korát, nyelvtagozaton humán osztályban tanult és retorikai versenyekre járt, írt, festett, zenélt, énekelt. Egyetemi tanulmányai alatt bölcsészként francia szakon megismerkedett a francia irodalommal és az írói kultúrával, kutatásaiban a női archetípusok energiáival, drámaelmélettel, színdarabokkal, a jungiánus pszichológiával és a mesék morfológiájával foglalkozott, a szerepjátékokat tanulmányozta öt éven át. Később posztgraduális képzésben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen marketing szakon tanult két évig, kommunikációs tréningeken szerepjátékokkal, a kreatív rögtönzés módszerével dolgozik.

Asztrológiai, okkult tanulmányokat végzett eredeti angol és francia forrásokból, folyamatosan töltekezik autentikus nyelvi kapcsolatokból, és asztrológusi hivatását gyakorolja a tanácsadói praxisában, tudását alkalmazza a humán munkáiban, a tanácsadásban, a jellemfelismerésben, a stratégiai és időtervezésekben. A magánéletében és a munkái során is használja a zenét és a tradícionális Reiki technikákat. Reiki Mesterként sikeresen tud folyamatosan harmonikus emberként egyensúlyban lenni a világban, és igyekszik közreműködni mások életében is a stresszoldás, problémakezelés és egészséges lelkiség létrehozásában.

Imolai Judit a Holdasztrológia és a női kérdések specialistája, tanít és tanácsadóként dolgozik. Olyan foglalkozási és oktatási módszertant dolgozott ki, amelyben együtt alkalmazza a humán művészeteket egy teljes, komplex formában. Nem tananyagot tanít, hanem emberekkel foglalkozik, - a saját módszerei alapján. Imolai Judit módszertana, saját védjegye: a "Holdasszony"Hold zsebnaptár 2017

(1650 Ft) -35%
1073 Ft


Vízautók...antigravitáció...

Egely György
Egely Kft.
Ár: (2940 Ft) 2646 Ft


A 70-es években egy Moszkvics 407-es haladt Medgyesegyház felé, amikor rendőrök állították le....

Ka-fuh japán füstölőpálcika - víz

***
Nippon Kodo
Ár: (2030 Ft) 1827 Ft


Virágok illata a szélben. A Kah-fuh elvezet a hűvös erdőbe a zápor után, ahol a napfény átszűrődik...

A magasabb megismerés fokai

Rudolf Steiner
Jáspis Kiadó
Ár: 1100 Ft


A szellemtudomány egyik alapvető műve ez a könyv, amely először folyóiratcikkek formájában jelent...

A napkelet és a kereszténység misztériumai

Rudolf Steiner
Jáspis Kiadó
Ár: 1250 Ft


E négy előadás az ember szellemi és lelki útját mutatják be, különös figyelemmel Zarathusztra és...


@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére