Az igazság fényében | BYTOS s.r.o. | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Mágia - Misztikum Termék részletes
2017. október 23. Gyöngyi napja

keresésKategória toplista

1. Szólok Hozzád
Dr. Czeizel Beatrix - Greskó Anikó
3. Csillag-Sorsok
Dr. Czeizel Beatrix - Greskó Anikó
7. Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok
Dr. Czeizel Beatrix - Greskó Anikó
8. A harmadik szem megnyitása
Yogiray Boris Sacharow


Az igazság fényében

Grál-üzenet


Szerző:Abdrushin
Kiadó:BYTOS s.r.o.
Teljes ár:5900 Ft
ISBN:9788097269807
Oldalszám:568
Nyelv:magyar
Fedél:kemény
Színek:fekete-fehér
Megjelenés:2017.09.27
Szállítás:2-3 munkanap
Kapcsolódó címkék:Mágia, Misztikum, Grál,


Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

Az Igazság Fényében - Grál-üzenet kétségtelenül figyelemreméltó világnézeti mű, mely meghaladja a vallási vagy filozófiai irodalom kereteit. Céljául tűzte ki, hogy megválaszolja az emberi lét alapvető kérdéseit: Kik vagyunk, honnan jöttünk és hová tartunk. A szerző szokatlan terjedelemben és szélességben foglalkozik a teremtés fejlődésével és benne az ember helyzetével, az ember születésének és halálának kérdéseivel. Foglalkozik a nők szerepével a teremtésben, a helyes és felelősségteljes gyerekneveléssel. Megmagyarázza a látszólag érthetetlen természeti jelenségeket és a hatalmas természeti és az ún. természetfeletti erők működését.

"Az Igazság Fényében" című könyv betekintést nyújt a teremtés felépítésébe, lehetővé teszi a teremtés törvényeinek megértését, ami az ember számára rendkívüli jelentőséggel bír. Megmutatja a teremtésben nekünk adatott utat és a célt, elősegíti az egyes ismeretek egységes képbe foglalását, és segít lerombolni a téveszméket, melyek megakadályozzák az embert abban, hogy szellemi tudatosságra tegyen szert.
A Grál-Üzenet nem egy új vallást, egyházat, vagy szektát hirdet, hanem minden vallás frontvonalán áttörve vezeti az embert a teremtés, és a lét teljes igazságára.

A Grál-üzenet mindenkihez szól, megkülönböztetés nélkül, amennyiben teljesít egyetlen feltételt, nevezetesen azt, hogy komolyan keresi az igazságot. A közvetített ismeretek derültebbé és örömtelibbé teszik az egész életet: megismerhetni létünk értelmét, felismerni a fejlődés útját és célját, ez már magában egy nagyszerű ajándék.
Ez a könyv a 20. század nagy szellemi tanítójának, Abdrushinnak, polgári nevén Oskar Ernst Bernhardtnak (1875-1941), a főműve. A szerző 1923 és 1931 között létrejött, egymásra logikusan kapcsolódó előadásai egy átfogó eredeti műbe lettek rendezve, és "Az Igazság Fényében - Grál-üzenet" címmel jelentek meg 1931-ben. Ennek az eredeti német kiadásnak a magyar fordítását tartja kezében az olvasó.
@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére