Húgyügyek- Boldogság odalent | Park Kiadó | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Ismeretterjesztés Termék részletes
2018. március 23. Emőke napja


Húgyügyek- Boldogság odalent

urológiai problémákról férfiaknak és nőknek


Szerző:Oliver Gralla Dr.
Kiadó:Park Kiadó
Teljes ár:2990 Ft
Engedményes ár:2841 Ft
Megtakarítás:5%
ISBN:9789633553541
Oldalszám:300
Nyelv:magyar
Fedél:puha
Megjelenés:2015.03.13
Szállítás:érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék:Egészséges táplálkozás, Betegség megelőzés,

Az előjegyzéshez be kell jelentkezni
Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

A Húgyügyek egy olyan urológiai kézikönyv, amely egyaránt segítséget nyújt a férfiaknak és a nőknek mindennapi egészségügyi problémáikkal kapcsolatban. Szó van benne a péniszről, az erekciós zavarokról, a korai magömlésről, a tesztoszterinszintről, a férfiak és a nők felfázásáról, krónikus hólyaggyulladásról, a terméketlenségről. Dr. Gralla gészségügyi tapasztalatai naprakészek, stílusa könnyed és fesztelen. Az urológiai praxisból származó zavarba ejtő, elképesztően vicces, vagy olykor egyszerűen csak hihetetlen esettörténetekből nem csak férfiak tudhatnak meg többet testük egyáltalán nem egyszerű működéséről.
Jó tudni:
Sok férfi hiszi azt, hogy túl kicsi a pénisze. Legtöbbször azonban normál méretű, csupán kisebbnek hat, mert túl nagy a hasuk. Az urológusok tudják: annak, aki 10 vagy 15 kilót lead, egy-két centiméterrel nő a pénisze. Optikai csalódás? Meglehet. Néha azonban startlövés az élet egészségesebben élt második feléhez.
Dr. Oliver Gralla (1972) andrológus-urológus. Göttingenben végezte az orvosi egyetemet és miután egy évet kutatással töltött az USÁban, a Harvardon, Cambridge-ben, 2001 és 2007 között pedig a berlini Charité urológiai klinikáján meddőségi szakemberként dolgozott, ahol a "berlini gólya" becenévvel tüntették ki. A kölni egyetemi klinika andrológiai osztályának vezetőjévé való kinevezését hosszú tanácsadói sorozattal ünnepelte a kölni "Express"-ben, ahol "Dr. Szex" néven köszöntötték. 2010 óta a saját andrológiai rendelője van Dortmundban, ahol fiatal és örökifjú férfiak, nők és párok életminőségének javításán dolgozik.
@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére