Amit a falkától tanultam | Gabo Kiadó | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Ismeretterjesztés Termék részletes
2018. március 21. Benedek napja


Amit a falkától tanultam


Szerző:Cesar Millan
Kiadó:Gabo Kiadó
Teljes ár:3990 Ft
Engedményes ár:3791 Ft
Megtakarítás:5%
ISBN:9789634064534
Oldalszám:240
Nyelv:magyar
Fedél:kemény
Színek:színes fotók
Megjelenés:2017.03.14
Szállítás:érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék:Háziállat, Ismeretterjesztés,

Az előjegyzéshez be kell jelentkezni
Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

Ebben a megható és inspiráló könyvben az ünnepelt kutyaszakértő, Cesar Millan felfedi, milyen sokféle módon lehet az ember legjobb barátja a legnagyobb tanítója is. Nyolc elképesztő kutya életén keresztül - kezdve Palomától, a keveréktől, aki megmutatja Cesarnek a tisztelet jelentését nagyapja mexikói tanyáján egészen Daddyig, szeretett pitbull társáig, aki a bölcsesség mintaképe - Cesar érzelmes utazásra visz minket, és kiemeli azokat a leckéket, amiket útközben a falkájától tanult.
Cesar mélyre ás a múltjában, és megosztja velünk az útját Mazatlánból, a zsúfolt mexikói városból az Egyesült Államokban kezdett új életéig, ahol a Kutyapszichológiai Központban az egyik legismertebb kutyaképző programot hozta létre. Minden állomáson kutyatársai voltak a vezetői, akiktől leckét kapott hitelességből, megbocsátásból és elfogadásból, és akik segítettek neki leküzdenie a félelmeit, átvészelnie egy nehéz válást, és létrehoznia egy szeretetteljesebb, kiegyensúlyozottabb életet. A megindító történetek, illetve a több száz ügyfél esettanulmányai és a legújabb állativiselkedési-tanulmányok inspirálják az olvasót, hogy ezekkel az értékekkel gazdagítsa a saját életét.
Cesar a korábban még közzé nem tett megfigyeléseivel, illetve a híres kliensek, például Jerry Seinfeld, Kathy Griffin és Alec Baldwin tapasztalataival a világ bármely táján élő kutyatulajdonosnak egyedülálló útmutatót ad a boldogsághoz és elégedettséghez - egy kutya oldalán.

Cesar Millan, a Nat Geo Wild A csodálatos kutyadoki, a Cesar 911 és a Dog Nation műsorainak sztárja a világ legkeresettebb kutyaszakértője. A New York Times sikerkönyve, A csodálatos kutyadoki szerzője, illetve ő írta a Rövid útmutató a boldog kutyához című könyvet is. A Cesar Millan PACK projekt, egy non-profit szervezet alapítója, amely az állatmentést, rehabilitációt és újra elhelyezést tűzte ki céljául. A kaliforniai Santa Claritában él hatfős kutyafalkájával és menyasszonyával, Jahirával.Rövid útmutató a boldog kutyához

(3990 Ft) -5%
3791 Ft@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére