A Pilis-összeesküvés | Tarandus Kiadó | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Filozófia Termék részletes
2018. április 24. György napja


A Pilis-összeesküvés


Szerző:Kövesi Péter
Kiadó:Tarandus Kiadó
Teljes ár:3450 Ft
Engedményes ár:1725 Ft
Megtakarítás:50%
ISBN:9786155180088
Oldalszám:276
Nyelv:magyar
Fedél:kemény
Színek:fekete-fehér
Megjelenés:2011.10.18
Szállítás:érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék:Regény, elbeszélés, novella, Magyar szellemi hagyományok,

Az előjegyzéshez be kell jelentkezni
Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

...Egyetlen olyan királya volt ennek az országnak, aki táltos is volt egyben, a legnagyobb táltos, aki valaha is élt. László volt az, akit szentté is avattak. Előre látta az ország, de legfőképp az emberi lélek romlását abban a korban, amelyben most ti éltek. Összegyűjtött hát minket, a legjobb táltosokat, és a szavunkat vette, hogy Őrizők leszünk, akik minden korban felébresztik azokat, akiknek a lelke még nem alszik teljesen, és tanítjuk őket. Ezért vagyunk most itt, és ezért szólhatok hozzátok.

Most pedig valami nagyon fontosat kell elmondanom nektek. Vannak különleges erővel megáldott tárgyak. Létezik egy könyv, amely nem az elolvasása által ad bölcsességet, egy kard, amellyel nem kell ellenséges katonák ezreit levágni, hogy erőt adjon, ahogyan a magyar királyok Szent Koronája is az égiek áldását közvetíti annak, akit megkoronáznak vele.

Meg kell találnotok a Király Könyvét, hogy az ereje megvilágosítsa az elméteket, és bátorrá tegye a lelketeket. Itt az idő, nektek kell végrehajtanotok a király parancsait, amelyeket a könyvben fogtok meglelni. A megfelelő helyen és időben a Szent Korona mellé kell majd helyeznetek könyvet, és Attila kardját, amelyet emberi szem nem látott a nagykirály halála óta. Ez ugyanis az a két szent tárgy, amelyről szóltam.A csodaszarvas nyomában

(3450 Ft) -10%
3105 Ft

Szent László táltosa

(2990 Ft) -5%
2841 Ft@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére