Féldrágaköves ajándék ékszer szett - Boldogság | Zafír Press Kiadó | Elixír Könyvesbolt
Főoldal Ékszer Termék részletes
2018. március 22. Beáta, Izolda napja


Féldrágaköves ajándék ékszer szett - Boldogság


Szerző:
Kiadó:Zafír Press Kiadó
Teljes ár:3490 Ft
ISBN:8000000154040
Nyelv:angol
Megjelenés:2014.11.11
Szállítás:érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék:Féldrágaköves ékszer,

Az előjegyzéshez be kell jelentkezni
Értékelés:
Értékelje Ön is!

Szinopszis:

Szív alakú, féldrágakő medál, ezüstözött nyaklánc, féldrágakő karkötő, plüss ékszertartó, pozitív megerősítések kártya díszdobozban.

Hívja segítségül a kristályok erejét!
A féldrágakövek évezredek óta az ember segítőtársai. Tiszta energiájuk gyógyít és életerővel tölt fel, harmóniát sugároz a léleknek, és segíti a meditációt. Az érzelmi életre és a hangulatra, valamint a test működésére gyakorolt jótékony, energetizáló hatásuk ősidők óta ismert. Viselőjüket kiegyensúlyozottabbá teszik, és az energetikai gátak feloldásában, az energiaközpontok aktiválásában is hatékonyan segédkeznek.
A természet keze formálta ezeket a kristályokat, amelyek összekötik a láthatatlan világot a láthatóval, az éteri világot az emberivel. Az ásványok világának univerzális erejét közvetítik felénk e divatos és exkluzív ékszercsalád formájában.


HAPPINESS: BOLDOGSÁG - SZIVÁRVÁNY HOLDKŐ Hívja segítségül a szivárvány holdkövet, hogy boldogság költözhessen életébe! Ez a gyönyörű féldrágakő a tökéletes harmónia és a nőiség köve. Enyhíti az aggódást, segíti elérni a lelki békét, a megnyugvást, erősíti megérzéseinket. Testi szinten támogatja a női test hormonháztartását, segít a menstruációs zavarok és változó kori problémák, valamint az alvászavarok enyhítésében.

NYAKLÁNCOK TÖBBFÉLE VÁLZOZATBAN:

DREAMS: ÁLMOK -- AMETISZT
Hívja segítségül az ametisztet, hogy álmai valóra váljanak! Ez a gyönyörű kristály nemcsak inspirál, hanem segít a tisztánlátásban, viselőjének spirituális védelmet biztosít, tisztító erejével feloldja az energetikai és érzelmi gátakat, ezzel erősít és önbizalmat is ad, valamint szélesíti megérzéseink hatósugarát. Testi szinten segíti a figyelem összpontosítását, hatékonyabbá teszi a szellemi munkát, csillapítja a fájdalmat, megnyugtat és enyhíti az érzelmi kimerültséget.

RELAXATION: NYUGALOM - HEGYIKRISTÁLY
Hívja segítségül a hegyikristályt, hogy ismét kiegyensúlyozott legyen, és erővel töltődjön fel! Ez a gyönyörű féldrágakő maga a tiszta energia, az erő köve, a szeretet egyik szimbóluma, tisztítja, megnyugtatja és erősíti a testet, lelket egyaránt. Testi szinten a gyógyító kövek leghatásosabbja, minden testi működést erősít, így például segíti az ellazulást, enyhíti az alvászavart, csillapítja a fáradtságot, növeli az ellenálló képességet, emellett más kövek hatását felerősíti.

POSITIVE ENERGY: ÉLETERŐ, POZITÍV ENERGIA - VÖRÖS JÁSPIS
Hívja segítségül a vörös jáspist, hogy életét újult lelki és testi erővel, valamint pozitív teremtő energiákkal töltse fel! Ez a gyönyörű féldrágakő az akaraterő és a kitartás fokozásával segíti céljai megvalósítását, emellett megnyugtat és kiegyensúlyozottságot biztosít. Testi szinten jótékony hatású a vérrel kapcsolatos problémák enyhítésében.

LOVE: SZERETET, SZERELEM - RÓZSAKVARC
Hívja segítségül a rózsakvarcot, hogy a szeretet energiája szabadon áramolhasson életében! Ez a gyönyörű féldrágakő a szív köve, a tiszta szeretet és szerelem kristálya. Segít szeretetet adni, kifejezni és elfogadni is. Növeli az együttérzést, segít ráhangolódni a romantikára, és erősíti a hűséget. Testi szinten óvja a szívet, valamint jótékony hatású lehet a vérkeringéssel kapcsolatos problémák enyhítésében.

POSITIVITY: ÉLETÖRÖM, POZITÍV ENERGIA - HÓKVARC, TEJKVARC
Hívja segítségül a hókvarcot, hogy ajtót nyisson az élet örömteli oldalának!
Ez a csodálatos kristály a szelíd erő köve. Emlékeztet, hogy a gyermek ártatlanságával, előítéletek nélkül nézve a világot, megannyi csoda, kifogyhatatlan öröm és bőség vár ránk. Békét és bölcsességet sugároz, tiszta gondolatokkal, a koncentráció javításával, a stressz csökkentésével ajándékoz meg. Testi szinten az immunrendszer, a csontrendszer, a fogak, a változó kor és a szoptató édesanyák segítője.

HEALING: GYÓGYULÁS, EGÉSZSÉG - HEMATIT
Hívja segítségül a hematitot, testi-lelki egészsége védelmében!
Ez az ősidők óta ismert, meseszép kristály az egyik legerősebb oltalmazó és gyógyító kő. Stabilitást nyújt és biztonságot ad. Csökkenti a negatív érzelmek, energiák erejét, ezzel a belső harmónia felé mozdít. Támogatja az idegrendszert, fokozza a szellemi teljesítményt, az önértékelést és az önbizalmat, csökkenti a stresszt, segíti a vérrel kapcsolatos problémák és az alvászavarok feloldását is.

LUCK: SZERENCSE, BŐSÉG - AVENTURIN
Hívja segítségül az aventurint, hogy bevonzza életébe a szerencsét és a bőséget!
Ez a varázslatos kristály vonzza a gazdagságot, a sikert, utat nyit a bőségnek, feledteti a gondokat. A jószerencse köve, viselőjének kellő bátorságot és nyugalmat is ad. Rávilágít az eddig észrevétlen lehetőségekre, és újakat is hoz. Testi szinten megnyugtatja a szívet, segíti a nyugodt alvást, erősíti az immunrendszert, bőr- és bélproblémákra is jótékony hatású, sőt a fogyókúra köve is.


6 éves kor alatt nem ajánlott. Tisztítás: Tartsa a medált és a karkötőt néhány percig folyó víz alatt, majd napfényen szárítsa meg. Származási hely: UK. Magyarországi importőr és forgalmazó: Mona-Lib Bt. Zafír Press


Üzenetek az angyalaidtól kártya

Doreen Virtue
Synergie Publishing
Ár: (2990 Ft) 2691 Ft


Ez a kártyacsomag minden eddiginél egyszerűbben és pontosabban közvetíti neked vagy bárki másnak...

Agykontroll

José Silva - Philip Miele
Agykontroll Kft.
Ár: 2000 Ft


A könyvből megtanulható José Silva világhírű módszere, mely a következőket ígéri: önbizalma...

Minden határon túl

Láma Ole Nydahl
Gyémánt Út Buddhista Közösség
Ár: 1700 Ft


Láma Ole Nydahl több mint húsz éve, a világ különböző részein, naponta más-más városban tanít....

Végre egy használható könyv a cigánykártyáról?

Iványi Viktória Cintia
Szerzői Magánkiadás
Ár: (2300 Ft) 2070 Ft


A könyv nemcsak ígéri a kártyavetés elsajátításának lehetőségét, hanem részletesen, lépésről...


@ Uránusz 2008 Kft.   |   adatvédelem   |   impresszum   |   az oldal tetejére